Новий наступ Росії – що сказав Столтенберг 13 лютого

Перш ніж країна-терорист Росія перехопить ініціативу на полі бою в Україні, у зв’язку з наступом, що уже розпочався, міжнародні партнери повинні передати Україні все необхідне озброєння – тільки так Україна зможе гідно постояти за себе.

Про це заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі.

За словами глави Альянсу, у НАТО не вбачають ознак того, що російський диктатор готується до миру. Навпаки, все вказує на те, що Росія хоче контролювати ще більше українських земель. Про це свідчить та кількість зброї, засобів та живої сили, яку ворог перекидає на українські землі.

Читайте також: Повторюють квітень 2022 року: експерт про наступ Росії на Донбасі

“Реальність така, що ми вже бачимо початок нового російського наступу в Україні”, – наголосив Столтенберг.

Він також зазначив, що попри суттєві втрати, російська армія все ж дуже впливає на українські війська, намагаючись компенсувати кількістю те, чого не вистачає в якості.

“Ключові засоби, такі як боєприпаси та запчастини повинні надійти в Україну, перш ніж Росія зможе перехопити ініціативу на полі бою. Швидкість врятує життя”, – заявив генсек НАТО, додавши, що союзники ведуть “перегон матеріально-технічного забезпечення” з Росією, і Альянс планує збільшити свої цілі щодо запасів боєприпасів, що виснажуються через війну в Україні.

Раніше ми писали, які шанси Росії, за словами експерта, прорвати оборону на Донбасі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *