Звільнення Криму – Росія загрожує застосувати ядерну зброю проти України

Якщо Сили оборони України почнуть завдавати ударів по Криму – Росія буде готова застосувати всі типи озброєння, включаючи ядерне.

Про це заявив колишній президент РФ Дмитро Медведєв.

Зокрема, топ-соратник Володимира Путіна прокоментував чергову військову допомогу від США, у рамках якої Україна отримає далекобійне ракетне озброєння.

Читайте також: “Потрібно дати все, окрім ядерної зброї”: новий президент Чехії про військову допомогу Україні

У цьому контексті Медведєв пригрозив Україні застосуванням усіх типів зброї, включаючи ядерну, якщо українська армія для деокупації Криму почне завдавати ударів по позиціях росіян на півострові.

“Жодних переговорів у цьому випадку не буде, будуть тільки удари відплати. Запалає вся Україна, яка залишилася під владою Києва… Наша відповідь може бути будь-якою. Про це цілком визначено сказав президент Росії. Ми не ставимо перед собою жодних обмежень і залежно від характеру загроз готові застосовувати всі види зброї”, – продовжив заступник голови Ради Федерації та нагадав, що доктрина дозволяє Москві застосовувати ядерну зброю для захисту “своїх територій”.

Окремо Медведєв звинуватив США у розв’язанні повномасштабної війни проти України та заявив, що бойові дії можуть припинитися “по клацанню пальця Вашингтона”. Проте, як вважає соратник Путіна, Білий дім не зацікавлений у мирному врегулюванні конфлікту.

Раніше ми розповідали, що Путін вкотре пригрозив Україні ядерною зброєю.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *