Яніна Соколова висловилась про власника телеканалу Ukraine World News

Відома українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова поділилася своєю думкую щодо новоствореного каналу Ukraine World News та його власника Віталія Кропачова.

Про це повідомляє “Обозреватель“.

“Ця людина дійсно мала співпрацю з Партією регіонів, і довгий час перебувала на території Донбасу. Але ця людина є ворогом місцевих олігархів. Ця людина була ворогом Олександра Януковича, старшого сина президента-втікача Віктора Януковича. Ну і він фінансував один із батальйонів. Спочатку цей батальйон називався “Шахтарськ”, а потім він був перейменований в батальйон “Торнадо”. Пам’ятаєте, з не дуже такою доброю репутацією, але, тим не менш, це батальйони, які воювали на боці України. І частину із них, із тих хлопців, які воювали я знаю”, – заявила Соколова у відео на своїй сторінці у YouTube.

Також Соколова додала, що не може стверджувати що новий канал буде пов’язаний із кумом Путіна Віктором Медведчуком.

“На даний момент стверджувати, що ми будемо мати канали Медведчука в новому варіанті я не буду, адже за заявою інвесторів цього телеканалу вони максимально відхрещуються від журналістів Медведчука. Мовляв взяли в команду цих людей, бо вони технічно дуже гарно виконували свої обов’язки, коли ще працювали на цього зрадника. З моральної точки зору це все треш. З юридичної наразі ми не маємо ніяких ознак того, що порушуються якісь конституційні права. Але. Я хочу щоб ви всі розуміли, що ми маємо слідкувати і тримати руку на пульсі подій… Давайте дочекаємся 22 січня і побачимо що представляє цей канал собою насправді”, – зазначила Яніна Соколова.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Україні запускають новий загальнонаціональний інформаційний канал Ukraine World News. Старт запланований на 22 січня 2023 року.

Власником телеканалу називають бізнесмена Віталія Кропачова. Генеральним продюсером каналу є Ольга Гіржева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *