Студія вишивки Hoyra релізнеться на Kickstarter

Поки закордонні бренди не поспішають повертатися в Україну, українські підприємці продовжують дивувати. Вони не тільки не припиняють роботу, але і знаходять способи розширити бізнес, все частіше виходячи на міжнародні краудфандингові платформи.

Один з таких прикладів Львівська студія вишивки Hoyra. Вони анонсували запуск нового дропу 10 січня на Kickstarter, де планують зібрати кошти для запуску нової колекції. Колекція орієнтована на глобальний ринок, оскільки бренд хоче показати світу, що таке свобода відрізнятися та боротися за свою ідентичність.

“Що таке свобода? Українці багато про неї можуть розказати. Свобода – це досліджувати свою ідентичність та пробувати нове. Чи може бути в сучасному світі лише одна ідентичність? Подвійна ідентичність, потрійна ідентичність, мультиідентичність, віртуальна ідентичність – це сучасний світ. Ми ж виразили свободу в речі” — розповідає засновниця студії вишивки Hoyra, Ірина Христинич.

На платформі можна передзамовити двобічний вишитий унісекс жилет, чокер та пояс. Одна сторона кожного виробу вишита яскравою авторською вишивкою, інша однотонна чорним по чорному. Таке дизайнерське рішення дає можливість змінювати стиль протягом дня, щоб підкреслить індивідуальність.

Допомогти зробити відомими у світі не лише українські вишиті сорочки, а й інші елементи гардеробу можна також зробивши будь-яку пожертву або репост.

Підтримати бренд можна з 10 січня по 8 лютого на платформі Kickstarter за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *