Зеленський звернувся – говорив про битву за Донбас – відео

Президент України Володимир Зеленський розповів, що важка битва українських захисників за Донеччину триває. Йдеться про боротьбу за Бахмут та Соледар, а також інших міст.

Про це повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.

Читайте також: ЗСУ влаштували росіянам “м’ясорубку” у Соледарі: бої продовжуються

“Хоча ворог і зосередив найбільші свої сили саме на цьому напрямку, наші воїни – Збройні Сили України, усі сили оборони й безпеки – захищають державу”, – зазначив він.

Глава держави висловив слова подяки кожному українському воїну, які продовжують виконувати поставлені завдання. Зокрема, він згадав про бійців підрозділу “Кракен” за рішучі дії зі знищення противника в районі Соледару. Подякував і воїнам Інтернаціонального легіону ГУР МО, підрозділу “Шаман”, які боронять Бахмут.

“Триста двадцять чотири дні повномасштабної війни, а як все змінилося для Росії… Вони там уже гризуться між собою за те, кому приписати якесь тактичне просування. Це чіткий сигнал невдачі для ворога. І це ще один стимул для нас усіх, щоб більше тиснути на окупантів і щоб завдавати ворогу більших втрат. Дякую всім, хто це забезпечує! Як на передовій, так і на всіх інших наших фронтах”, – зауважив Зеленський.

Окремо відзначив також працівників Служби зовнішньої розвідки України, які працюють непомітно, але наближають вагомі рішення партнерів для України та українських військових сил.

“Дякую всьому особовому складу Служби безпеки України, чиї результати в боротьбі, зокрема, проти колаборантів і диверсантів суспільство бачить. Дякую за це! Дякую кожному і кожній, хто працює заради перемоги нашої держави! Слава нашим воїнам! Слава Україні!, – додав президент.

Нагадаємо, за словами речника Східного угруповання військ Сергія Череватого, Росія запустила дезінформаційну кампанію про нібито захоплення Соледара російськими окупантами.

Раніше “Апостроф” повідомляв, у чому полягає справжня ціль Росії у боях за Соледар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *