Звернення Зеленського до нації – що сказав президент

Українці мають розуміти, що наші вороги спробують зробити цей час темним та складним. Людям потрібно бути готовим до всього і прислухатися до повітряних тривог.

Про це у своєму вечірньому відеозверненні 25 грудня сказав український президент Володимир Зеленський.

Читайте також: Зеленський готує щорічне звернення до українців: відомі цікаві деталі

“Залишилося кілька днів цього року. Потрібно усвідомлювати, що наш ворог спробує зробити цей час для нас темним і складним. Росія програла все, що могла цього року. Але намагається компенсувати свої програші зловтіхою своїх пропагандистів після ракетних ударів по нашій країні, нашій енергетиці. Я знаю, що темрява не заважатиме нам призводити окупантів до нових їх поразок”, – звернувся до українців президент.

Зеленкий заявив, що жителі країни мають бути готові до будь-яких сценаріїв та прислухатися до повітряних тривог.

“Ще раз пошукайте та запам’ятайте, де розташований найближчий пункт незламності. Розкажіть батькам, як знайти пункт незламності, якщо це знадобиться. По всій країні відкрито вже понад 5,5 тис. пунктів. Подбайте, будь ласка, і про себе. І будьте готові допомагати іншим.Коли українці разом, коли українці вдячні один одному, нас не здолати. Нехай завжди так і буде! І так і буде, я певен!” – заявив глава держави.

Раніше ми писали, що глава української держави Володимир Зеленський відреагував на криваві обстріли Херсона 24 грудня російськими окупантами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *