Зеленський готовий вийти з Путіним на поєдинок заради миру

Президент України Володимир Зеленський запропонував главі Кремля Володимиру Путіну діяти як справжній чоловік, без участі посередників та навіть висловив готовність битися з очільником країни-агресора, якщо такі “переговори” допоможуть закінчити війну.

Про це глава української держави розповів у інтерв’ю французькому телеканалу LCI.

Путін у телефонних розмовах із лідерами інших країн не рідко передає послання українському колезі, зокрема під час телефонних розмов з президентом Франції Еммануелем Макроном. Володимир Зеленський у свою чергу запропонував російському президенту відмовитися від посередників та почати поводитися як “справжній чоловік”.

Читайте також: Макрон оскандалився із заявою про гарантії безпеки для Росії: з’явилася реакція країн ЄС

Справжній чоловік, якщо він хоче передати комусь повідомлення, що, мовляв, він хоче набити йому пику — він робить це сам (…) не вдаючись до послуг посередника“, — зауважив Володимир Зеленський.

Зеленський зазначив, що хоч завтра готовий до поєдинку з Путіним віч-на-віч, якщо це допоможе припинити кровопролиття в Україні. І це, на думку президента, стане “останнім самітом” російського президента.

Також Зеленський зазначив, що насправді Путін не прагне миру. “Ця людина, вона не хоче миру, або хоче такого миру, який відповідатиме його баченню речей. Але наші бачення абсолютно розходяться, бо наші менталітети розходяться. Я знаю, що дехто пропонує з ним сісти за стіл переговорів, але я проти“, – розповів президент України, додавши, що беззбройному дуже важко погодитися на діалог, коли опонент озброєний автоматом чи ядерною зброєю.

Нагадаємо, що раніше Борис Джонсон на саміті G7 у Німеччині застеріг президента Франції Еммануеля Макрона від пошуку рішення закінчити війну шляхом переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *