Григорій Козловський забезпечив зимовими шинами бригаду ЗСУ та купує БПЛА Посейдон

Григорій Козловський – львівський меценат забезпечив фінансування повноцінного сервісного центру для обслуговування техніки для 45-ї окремої артилерійської бригади.

Григорій Козловський, зокрема, купив гідравлічний прес та свердлильний верстат, а ще захисники отримали обладнання верхолаза та необхідну зимову гуму для вантажівок.

Львівський меценат і підприємець Григорій Петрович Козловський

Військові висловили подяку за допомогу.

“Раніше такі колеса постачали з Білорусі, яка зараз ворожа до нас. З ними торгівля зараз з відомих причин неможлива. Вдячні, що ви знайшли ці колеса, тому що потреба велика в них. Також дуже важливий для нас гідравлічний прес, тому що ми будемо запускати ремонтну майстерню. Ми маємо з минулої партії допомоги шиномонтаж, шинобалансувальний стенд. Тому у нас буде повноцінний сервісний центр для обслуговування всієї техніки.А завдяки обладнанню верхолаза виконуватимемо різні секретні завдання”, – каже начальник складу автомобільної служби 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Роман Устрицький.

Військові вдячні за допомогу Григорію Козловському

Григорій Козловський, львівський меценат та бізнесмен зазначив, що не міг уявити, що зимові шини для військових вантажів є дефіцитом.

“Проблема номер один – колеса до вантажівок, бо є велика витрата, зокрема, через уламки. Навіть не міг подумати, що в Україні фактично немає таких коліс. Ми знайшли вже 40 комплектів, 20 є тут, ще 20 доїжджає. Є проблеми із шиномонтажем, тому підготували свердлильний апарат, що їм необхідний якраз для шиномонтажу”, – повідомив почесний президент футбольного клубу “Рух” (Львів).

45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ отримала зимові шини від Григорія Козловського

Зимові шини для військових вантажівок є сьогодні дефіцитом – Григорій Козловський

Команда Григорія Козловського знайшла 40 комплектів зимових шин, 20 передали вже військовим, ще 20 доїжджає

Окрім того, Григорій Козловський проанонсував підготовку різдвяного подарунка для військових – безпілотник “Посейдон”. Це розвідувальний комплекс, що складається з трьох БПЛа, оснащених двома камерами з 40-кратним зумом, що дозволяє вести спостереження з великої висоти і служить “очима” для артилерійських підрозділів ЗСУ. А найголовніша їхня перевага – вони практично невидимі для ворожих радарів.

“Ми всі заточені на Перемогу і на те, щоб допомагати нашим славетним воїнам. А запах цієї Перемоги вже відчутний. І жодні блекаути чи обстріли українців нас не налякають”, – наголосив Григорій Козловський.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *