Війна в Україні – що зараз відбувається в оточенні Путіна

Президент РФ Володимир Путін, який остаточно вганяє себе в залежність від власних маріонеток, продовжує вірити власним настановам, що в Україні нібито немає політичної нації, що українці не можуть впливати на прийняття політичних рішень, а за всім стоять Вашингтон та частково Брюссель.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла російський політичний аналітик Ольга Курносова.

Глава Кремля не вірить у силу громадянського суспільства і скрізь бачить “печінки Держдепу”, зазначила аналітик.

Читайте також: Наскільки сильна позиція України у переговорах із Росією: прогноз американського депутата

За її словами, диктатор серйозно вважає, що терористичними ударами він “змусить” Україну “полюбити” його, так би мовити, “перевиховати”. “Але все це схоже на “терористичне зґвалтування”, і такі схильності Путіна може пояснити лише його кримінальною свідомістю“, – розповіла Ольга Курносова.

В той же час, з перших днів відкритого вторгнення в Україну Путін продовжує втрачати “союзників” на міжнародній арені. До цього, як зауважила аналітик, багато хто міг заплющувати очі на його “гібридну” агресію, але тепер все стало настільки очевидним, що неможливо бути союзником РФ.

Ми бачимо черговий приклад демаршу “союзників” – небажання Пашиняна підписувати підсумкові документи щодо зустрічі ОДКБ. Швидше за все, цей кремлівський блок вже доживає останні дні та рухається до розпаду“, – прогнозує Ольга Курносова.

Нагадаємо, що під час сесії у Єревані ради ОДКБ прем’єр-міністр Вірменії грубо завершив зустріч без підписання підсумкової декларації через те, що організація не допомагає країні фактично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *