Укроборонпром заявив про випуск боєприпасів калібру 122 і 152

Напередодні Різдвяних та Новорічних свят державний концерн “Укроборонпром”, який є стратегічним виробником озброєння та військової техніки в Україні, приготував подарунки для російських окупантів – йдеться про налагодження виробництва боєприпасів калібру 122 та 152 міліметрів, а також міни калібру 120-мм.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook”Укроборонпрому”.

Засоби ураження пройшли успішні випробування та виготовляються за технологією НАТО вже не перший місяць. Випуск йде роззосережено, на різних потужностях, в тому числі країн-партнерів. Боєприпаси, вироблені “Укроборонпромом”, мають зменшити залежність української артилерії від постачань з-за кордону, де запаси снарядів і мін радянських калібрів поступово вичерпуються.

“В українців сформувався стереотип, що ми воюємо лише закордонною зброєю, нічого не виробляючи самі. Але це не так. Українська оборонка не розповідає про свої успіхи з міркувань безпеки. Та ми хочемо, щоб українці пишалися своєю країною, власними військовими розробками”, – розповіли у державному концерні.

В “Укрооборонпромі” наголошують, що вже незабаром ці подарунки від українців російські окупанти прийматимуть по всій лінії фронту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *