В Києві за підтримки FAVBET Foundation пройшов дитячий турнір OBOLON Cup

З 1 по 4 листопада на полі столичної “Оболонь Арени” проходив дитячий турнір OBOLON Cup. Змагання було організовано за підтримки благодійного фонду FAVBET Foundation, який також облаштував велику розважальну зону для юних футболістів.

Учасниками OBOLON Cup були 32 команди з Києва та інших українських міст. Протягом 4 днів вони вирішували долю медалей у двох вікових категоріях: 2011-2012 та 2013-2014 р.н.

Переможцем старшої вікової групи стала чернігівська “Десна”, яка з рахунком 2:0 обійшла володарів поля з “Оболоні”. З аналогічним рахунком завершився й фінал у молодшій категорії, де гравці СДЮШОР “Зміна” виявились сильніше за ФК “Вишгород”.

“Ми дуже раді що долучились до організації кубку та подарували спортивне свято сотням дітей та їхнім батькам. Такі події – символ того, що український футбол, як і вся Україна, встоїть, а рівень гравців переконує, що у нього – яскраве майбутнє”, – коментує куратор проєктів FAVBET Foundation Євген Бондар.

FAVBET Foundation – заснований у 2020 році фонд, що підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку молодих українців. З початком війни 95% проєктів фонду було переорієнтовано на допомогу країні та армії. За сприяння фонду ЗСУ регулярно отримують транспортні засоби, сучасне військове обладнання та інші необхідних на фронті речі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *