Григорій Козловський справді знайомий зі злодієм у законі Паном

Під час пресконференції експрезидента ФК “Рух” Григорія Козловського, що була присвячена анонсу так званої “футбольної революції”, журналіст Ігор Бурбас поставив йому запитання стосовно зв’язків із російським кримінальним авторитетом Віктором Панюшиним на прізвисько Пан. У відповідь Козловський підтвердив, що давно знайомий з Панюшиним.

Про це пише “Телеграф”.

“Чи знайомий з Панюшиним? Так, знайомий. Цього не скриваю, вже 15 років”, – зазначив він.

Також колишній президент “Руху” підтвердив, що вони бачились з Панюшиним після повномасштабного вторгнення. Козловський натякнув, що ознайомлений із ситуацією щодо заблокованої екстрадиції Панюшина до Росії.

“Є питання воєнної таємниці. Я вам розкажу, але після війни”, — сказав Козловський.

Зауважимо, за даними “Детектив Інфо” громадянин РФ Віктор Панюшин, який відомий в статусі “злодія в законі” на прізвисько “Пан”/”Вітя Пан”, звернувся за захистом до держави Україна. І тепер можливість його екстрадиції в Росію тимчасово заблокована.

Раніше Пан кілька разів був затриманий, але із СІЗО його відпускали.

Видання, із посиланням на правоохоронців, стверджує, що гарантами безпечного проживання російського “злочинця в законі” на території України нібито є представники львівського цигаркового лобі у складі Григорія Козловського та Олександра Шевченка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *