Звернення Зеленського до корінних народів РФ – що сказав президент України

Президент України Володимир Зеленський записав звернення до народів Кавказу, яких Росія мобілізує на війну з Україною.

За словами глави української держави, дагестанці. чеченці, інгуші, осетини, черкеси та будь-який інший народ, який опинився під російським прапором, не повинні гинути в підлій та ганебній війні РФ, інформує прес-служба ОП.

Ви знаєте, хто відправляє вас усіх воювати в Україну. Той, хто відправляє, хоче зробити вас “вантажем 200”, – заявив Зеленський.

Читайте також: Пішов проти Путіна? Кадиров зробив несподівану заяву щодо мобілізації у Чечні

Водночас президент висловив упевненість, що народи Кавказу хочуть жити і втомилися від брехні. “Я впевнений, що ви знаєте: боротися потрібно зараз! Ми бачимо, що ви чините опір злочинній мобілізації, якій російська влада хоче перекрити провал своєї кадрової армії та своїх злочинних наказів. Боріться, щоб не загинути!”, – підкреслив Зеленський.

Захищайте свою свободу зараз на вулицях та площах, щоб не довелося потім воювати у горах та лісах просто за своє право жити, коли російська влада почне і наступні хвилі мобілізації“, – попередив народи Кавказу президент України.

Нагадаємо, що партизанський рух на Кавказі оголосив акцію опору “часткової мобілізації”, яку розпочав російський диктатор Путін.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *