Регіонал Місик будує завод на Львівщині за сприяння ЛОВА

Екснардеп від Партії Регіонів Володимир Мисик, якому закидаюють дарування золотого батону Януковичу, намагається збудувати завод на Львівщині. Попри питання щодо законності будівництва Мисику сприяє обласна влада.

Про це пише політичний експерт Олексій Голобуцький.

За словами Голобуцького, керівник Львівської ОВА Максим Козицький позує на фото з Мисиком як колись той позував з Януковичем та видає прихід його бізнесу до регіону за власну перемогу.

“Яке право мав Козицький пускати проросійський бізнес на Львівщину? Це плювок в обличчя усім мешканцям регіону від керівництва області. Як проводилося землевідведення, якщо в ОТГ, де буде завод, тупо віджали добрий шмат землі? Що робить агресивна озброєна охорона на об’єкті, документи на будівництво якого ніхто в очі не бачив?”, – пише Голобуцький.

За словами експерта, колишній депутат-регіонал та власник хлібзаводів торгової марки “Кулиничі” Володимир Мисик, на відміну від інших “проросійських ставленників” які втекли, залишився і продовжує “паразитувати на українцях”.

“Цинізм зашкалює. Мисик не втік і навіть не покаявся. Його фото з колорадською стрічкою та Януковичем не зникли з інтернету. Під диктаторськими законами стоїть його голос. Ініціатива скасування безвізу для українців – також його. Кнопкодавство та прихильність “рускому міру” нікуди не поділися. Не забував Мисик і про рідну Харківщину, де весь цей час будував храми московського патріархату і використовував кіоски “Кулиничей” для політичної агітації. І от зараз все це проросійське зло разом із озброєною охороною вривається на Львівщину”, – пише Голобуцький.

Раніше представники “Кулиничей” заявили що виробництво в Харківській області залишиться, а на Львівщині буде побудовано нове підприємство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *