Допомога США Україні – як Росія намагається завадити Києву та Вашингтону

На тлі невдач своєї армії на полі бою в Україні, Кремль намагається виправити ситуацію за допомогою інформаційно-психологічних операцій. Через своїх агентів він вселяє українцям недовіру до основного союзника – США.

Про це політичний аналітик із США Армен Чибухчян розповів в ефірі Апостроф TV.

З огляду на ситуацію, що ситуація з Росією не вселяє оптимізму, вона відкриває всі “консерви”, які вона має у світі. Це не тільки Орбан. Це окремі нібито оппозиционно ліберально налаштовані політики та журналісти, які всіма силами намагаються впровадитися в простір України і проштовхувати якісь наративи. Увесь час якісь люди намагаються вселити недовіру до США“, – зазначив він.

Чибухчян додав, що це несе особливий негатив, оскільки США є головним союзником України. Майбутні та нинішні перемоги нашої країни пов’язані саме зі США.

Росіяни проштовхують наративи, що Демократична партія не допомагає Україні, а Трамп допоміг би більше. Внутрішньополітична американська боротьба переводиться в український простір. Це щоб сіяти сумніви в українському суспільстві. До цього треба бути готовим і очистити поле“, – наголосив аналітик.

Окремо він зазначив нібито опозиційно налаштованих російських діячів, які не виходять із українського поля і постійно сіють якісь сумніви.

Раніше “Апостроф” розповідав, яке озброєння США надає Україні в рамках нового пакету військової допомоги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *