Заяви Путіна про війну в Україні – що змінилося, відео

Наприкінці лютого 2022 року російський диктатор Володимир Путін пішов ва-банк і розпочав повномасштабну війну з Україною.

“Апостроф” розбирався в тому, наскільки сильно змінилися висловлювання кремлівського тирана про війну.

Спочатку у Кремлі були впевнені про “непереможність” своєї армії, але після серйозних поразок під Києвом, Черніговом, Сумами, Харковом, втечі з острова Зміїний, важких боїв на Донбасі та півдні України риторика володаря РФ змінилася в інший бік.

Так, відео з виступами Путіна з різницею у півроку опублікував у Telegram речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук. На першому – Путін у лютому, на другому – він же, але вже у вересні.

“Прийняті рішення будуть виконані, поставлених цілей буде досягнуто, а безпека нашої батьківщини гарантована”, – так говорив Путін у лютому.

Однак у вересні риторика змінилася.

“Що стосується нашої стриманої реакції, то я не сказав би, що вона стримана. Ми бачимо спроби завдати шкоди нашій громадянській інфраструктурі і досить стримано на це відповідаємо, але до певного часу. Нещодавно російські збройні сили завдали кількох чутливих ударів. , що це попереджувальні удари – якщо ситуація й надалі розвиватиметься подібним чином, відповіді будуть серйознішими”, – заявив він цього тижня.

Говорячи про контрнаступ Збройних сил України, кремлівський диктатор сказав таке: “Побачимо, чим закінчиться”. Також він заявив, що Росія “загалом погодилася з тим, що безпека України мала гарантувати великі держави”, але потім це нібито “було відкладено в довгу скриньку”.

Нагадаємо, лідер країни-агресора Володимир Путін зробив нову несподівану заяву з приводу України: чи не вперше за багато років він використав правильний прийменник щодо назви нашої країни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *