Фабрика зірок, короткий шлюб з Володимиром Борисенком і любов до музики: життєві перипетії Лавіки

1. Лавіка: біографія2. Лавіка: особисте життя3. Секрети стрункості співачки4. Чим харчується співачка, її раціон5. Поради Лавіки-психолога, як скинути вагу

Лавіка: біографія

Любов Миколаївна Юнак народилася в 1991 році в Києві – це сталося 26 листопада. Ще з дитинства її оточення дивувалося жвавості і активності дівчинки, тому що Люба бралася за багато справ відразу, більшість з яких приносили успіх. У неї з народження були чудові задатки, щоб поєднати життя з творчістю.

Так вона вперше з’явилася на сцені, ще коли навіть не була школяркою. Її балетний дебют побачила сцена Національної опери України, але крім танців, вона займалася ще і вокалом. Її дитинство проходило серед творчості та музики.

Після закінчення школи Любов досягла успіху в університетському навчанні. Особливу вагу Лавіці надає наявність двох вищих освіт: перше – психологічне, вона отримала в Київському університеті імені Т. Г. Шевченка. Професійним хореографом вона стала після закінчення ДАКККіМа.

Лавіка

Після затяжного навчання Любов визначилася з життєвим вибором і стала професійно займатися вокалом і писати музику. В 2009 році вона стає учасницею «Фабрики зірок-3», продюсером якої став Костянтин Меладзе.  Юнак не затримається довго, а через два роки бере собі псевдонім Лавіка і випускає першу пісню «Щастя кольору платини», в народженні якої допомогла звукозаписна студія Moon Records. Наступна пісня «Вічний рай» принесла дівчині популярність. Вона протягом двох місяців була хітом українських радіоефірів. Тоді про Лавіку дізналися всі. Її творча вага і значимість постійно зростали, і з часом у Лавіки почали з’являтися нові пісні. Так вона стала співачкою.

Також додаткову особливість співачці надає нагорода в номінації «Прорив року» – премія Кришталевий мікрофон. Це був лише початок, далі було тільки краще.

На співачку свого часу звернули увагу талановиті режисери, і в результаті цих творчих спілок вийшли в світ кілька музичних кліпів, які набирали на YouTube мільйони переглядів.

В 2016 році Лавіка брала участь у Національному відборі на Євробачення, вона виконала пісню «Hold Me», але тоді перемогла Джамала, яка виконала пісню «1944» і завоювала на Евробаченні перше місце. Тоді значущість Лавіки і вага її творчості після Євробачення переживали не найкращі часи, але дівчина з усім впоралася, її музична кар’єра не постраждала.

Лавіка: особисте життя

Про подробиці особистого життя співачка ділиться дуже скупо, але нещодавно шанувальники співачки дізналися про розставання з законним чоловіком Лавіки – Вовою Борисенко. Їх шлюб тривав всього лише три місяці. У лютому 2018 року з’явилися чутки про можливу вагітність співачки, але це не підтвердилося.

Лавіка

Приводом для чуток стало біле плаття, яке візуально додало дівчині вагу. Причиною розлучення пара не ділиться. Однозначно, в цьому зіграла роль не зовнішність і не вага співачки, а глибинні проблеми у взаєминах пари. Зараз про справи сердечні Лавіки майже нічого не відомо. Співачка вважала за краще приховувати від сторонніх очей подробиці особистого життя.

Секрети стрункості співачки

Її вага – 50 кілограмів при зрості 158 сантиметрів. У багатьох інтерв’ю вона зізнавалася, що контролювати вагу їй допомагає правильне харчування і відмова від м’яса. Вона – вегетаріанка. Раніше дівчина постійно контролювала вагу за допомогою всіляких дієт, але потім вона зрозуміла, що після неправильного харчування зайва вага здатна лише подвоїтися. Дієти лише на рисі і фреші повертали вагу назад. Тоді вона переосмислила харчування і тепер її вага завжди в межах 50 кілограмів, і це нормально для її зросту.

Також контролювати вагу співачці допомагає особливий підхід до харчування. Одного разу вона зізналася, що в харчуванні для неї не існує заборон, вона їсть все, але в малих порціях, що допомагає тримати вагу. Співачка зазначає, що необхідно звертати увагу на вагу і об’єм споживаної порції. Лавіка – завжди за здоровий спосіб життя, але деякі речі для неї не прийнятні, наприклад, вона не ходить в спортзал і не рахує калорій, щоб підтримувати вагу, тому що це вганяє організм в шок, і вага може навпаки додатися.

Лавіка

Лавіка завжди струнка, тому що співачка танцює і регулярно займається fly-йогою. У цьому вигляді йоги допомагають спеціальні кріплення і вправи на власну вагу.

Вага обов’язково піде, якщо в процесі схуднення не буде стресу. Лавіка про тонкощі процесу схуднення і зниження ваги знає не з чуток, так як вона – професійний психолог. Її поради мають особливу вагу і авторитет. У 2016 році вона заснувала love-project «Svodnizzi» в рамках якого група психологів виступає в ролі «звідниць», вони підбирають пари або вирішують проблеми, через які жінки не можуть знайти собі пару. Однією з популярних жіночих проблем «звідниці» виділяють зайву вагу.

Вага може з’явитися через внутрішні проблеми і через їх заїдання. Якщо виявити внутрішні джерела переживань, то надмірна вага виявиться на вершині айсберга проблем. Часом психологи з проекту розробляють програми, щоб допомогти учасницям скинути вагу і вирішити внутрішні проблеми. Таким чином Лавіка реалізувала себе і як співачка, і як психолог, і навіть як дієтолог, який знає майже все про зайву вагу.

Крім того, співачка любить ходити в походи. Про це свідчить її Instagram-аккаунт. І не секрет, що завдяки активному способу життя вага і жир не може накопичуватися в організмі.

Так як Лавіка ще й професійний хореограф, і вона постійно танцює з дітьми, у неї завжди підтягнута фігура. Співачка зізнається, що вага може збільшуватися та знижуватися, так як це не постійна величина в нашому організмі. Вага людини завжди коливається на плюс-мінус 5 кілограмів. Тому іноді вага співачки може бути і 50, і 45 кілограмів. Але її заняття балетом сучасними танцями тримають її вагу в балансі.

Лавіка

Пізні прийоми їжі, надмірне споживання цукру – це приховані причини, чому вага не падає. Щоб вага пішла, потрібно переглянути своє харчування і позбутися руйнуючих організм звичок, які провокують тіло затримувати вагу. Серед шкідливих звичок, які тримають вагу, Лавіка виділяє нехтування сном. Правильний режим сну стабілізує обмін речовин в організмі. Після повноцінного відпочинку, вага, який з’явився від стресу, з часом піде.

Чим харчується співачка, її раціон

Одного разу Лавіка розповіла про приблизне денне меню, яке контролює її вагу. Як виявилося, співачка вранці п’є воду з лимоном, потім готує собі вівсянку і на роботу завжди бере контейнери з їжею. У контейнерах у неї завжди є салат або овочі. Таким чином, Лавіка зазначає, що її організм ніколи не голодує, у неї стабільна вага і немає стресу.

Всім, хто худне, співачка радить перекушувати овочами або бобовими. У цих продуктах є клітковина та білок, що знижують вагу. Також Лавіка каже, що якщо у тебе є улюблені, але шкідливі продукти, скажімо, шоколад, то не треба себе в ньому відмовляти. Тому що такі заборони вженуть організм стрес, і вага не піде. Співачка, як психолог пояснює, чому: виявляється, деякі продукти доставляють нам радість і від них виробляються ендорфіни, а ці гормони не дозволяють організму набирати вагу.

Поради Лавіки-психолога, як скинути вагу

Співачка пояснює, що більшість намагаються знизити вагу лише тому, що «так треба», так говорить суспільство. Жінка зможе схуднути лише тоді, коли усвідомлює все сама і одного разу прийме свою вагу. Це буде першою сходинкою на шляху до стрункості. Також причиною зайвої ваги може бути психологічна незахищеність від навколишнього світу. Тоді вага – це бар’єр перед цим світом. Тут потрібна усвідомленість і робота з психологом, якщо людина хоче скинути вагу.

Лавіка

Також, щоб нормалізувати вагу, ніколи не треба вибирати чоловіка в якості мотиватора. Адже якщо людина поруч лише тому що у тебе гарна фігура, то може все змінитися. Жінка якось завагітніє, фігура зіпсується, з’явиться зайва вага, і тоді чоловік, який мотивував раніше, просто кине жінку.

Зайва вага це не тільки фізіологія, але ще і психологія, спосіб мислення. І тому Лавіка каже, що можна придумати собі хобі або щільний графік, щоб часу на їжу не залишалося, і вага тоді буде в межах норми.

Теми: # Лавіка, # українська співачка, # біографії зірок, # шоубіз

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *