Путін задумав підвищення для Кадирова – відомий чеченець дав прогноз

Ватажок Чечні Рамзан Кадиров, який особисто пообіцяв Путіну вбити Зеленського, може або піти на підвищення, або на той світ.

Про це в ефірі Апостроф TV сказав Муса Таїпов, племінник Джохара Дудаєва, член президії уряду тимчасово окупованої Росією Чеченської Республіки Ічкерія та представник ЧРІ у Франції.

Відносно нещодавних заяв Кадирова, що він наче має намір залишити посаду голови Чечні. Насправді політична система у РФ така, що з такої посади можна піти тільки на підвищення з гарантіями безпеки, або на той світ. Інших варіантів звільнення з такої посади не існує.

Кадиров робить такі заяви, бо на рівні Кремля йде дискусія відносно його переводу в федеральні структури. Це може бути Росгвардія, Міноборони РФ. Наприклад, експрезидент Інгушетії Євкуров став замміністра оборони. Гадаю, що Кадирова можуть перевести в таку силову структуру федерального значення“, – вважає Таїпов.

На його думку, якщо Кадирова призначати на керівну посаду, спротиву генералів не буде.

Вони можуть бути проти тільки в себе на кухні, але виступати проти кадрових рішень, прийнятих в Кремлі, вони не будуть. Нікого ж здивувало там, як Шойгу з лейтенанта став генералом. Він навіть в армії термінову службу не служив. На кожного генерала є компромат, особісти збирають матеріали на кожного. Тому розколу не буде. Розкол може бути, якщо щось стане з Путіним. Тоді криси почнуть їсти одна одну, але поки є цей “головний вертікал”, все будуть мовчати“, – сказав Таїпов.

Ще один можливий варіант – Кадирова можуть відправити на “керівну посаду” на окупованих територіях України.

Дуже зручна кандидатура. Якщо провалиться, то стане стрілочником на якого все звалять. Якщо впорається, то у нього буде можливість продемонструвати власну ефективність та користь для вищого керівництва РФ“, – зазначив Таїпов.

Як повідомляв “Апостроф”, Кадиров заявив, що “засидівся” на своїй посаді за 15 років і заслужив безстрокову, довгу відпустку, “поки його не вигнали”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *