Юрія Бойка помічено у Карлових Варах – фото з нардепом від ОПЗЖ

25 серпня народного депутата від уже забороненої партії ОПЗЖ Юрія Бойка помітили на відпочинку у Чехії, у Карлових Варах.

Про це повідомили журналісти-розслідувачі “Схем”.

Спікер 63-річного політика на запит журналістів відповів, що Бойко “взяв відпустку власним коштом з 22 по 29 серпня”, а в Карлових Варах проходить лікування.

“Схеми” також написали Бойку повідомлення в WhatsApp, в яких поставили кілька питань про агресію Російської Федерації. Депутат забороненої проросійської партії прочитав їх, але залишив без відповіді.

Зазначимо, багато колег та колишніх сопартійців Бойка також перебувають за межами України. Зокрема, екс-депутат ОПЗЖ Ілля Ківа, підозрюваний у державній зраді, ймовірно, зараз проживає в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков’ї.

Крім того, у Львові затримано екс-голову місцевої ОПЗЖ Інну Іваночку. За версією слідства, вона – агентка російських спецслужб, яка активно провадила антиукраїнську діяльність, що просуває ідеї федералізації України.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” розповідав про те, як харківський чиновник потрапив у скандал після публікацій фото з Ніцци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *