Війна в Україні – зведення Генштабу на вечір 24 серпня липня, карта й останні новини

Триває 182-га доба протистояння українського народу російському вторгненню. На вечір середи, 24 серпня, ЗСУ зірвали наступи ворога під Слов’янськом, Бахмутом, Авдіївкою та Павлівкою Донецької області та на Південнобузькому напрямку.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

На Слов’янському напрямку противник здійснив невдалу спробу наступу у напрямку Нової Дмитрівки.

На Бахмутському напрямку ударами авіації ворог намагався зруйнувати важливі обʼєкти в районах міст Соледар та Бахмут. Окупанти намагалися покращити тактичне положення у напрямках населених пунктів Соледар, Бахмутське та Кодема. Отримали відсіч та ретирувалися.

На Авдіївському напрямку наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися встановити контроль над населеними пунктами Піски та Невельське. Успіху не мали, традиційно зазнали втрат та відійшли.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони України відбили наступ ворога у напрямках населених пунктів Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Велика Новосілка.

На Південнобузькому напрямку ворог здійснив невдалу спробу наступу у напрямку Миколаївки. Українські воїни завдали ворогу втрат та відкинули назад.

Тривають авіаційні та ракетні удари по військових та цивільних об’єктах на території України. Сьогодні день особливо багатий на повітряні тривоги йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, українські військові запропонували Шойгу здатися, поки не знищили міністра оборони РФ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *