Загроза життю Путіна – чому він має дорожити миром

Єдиним суттєвим аргументом для президента РФ Володимира Путіна проти ядерної війни залишається виключно страх за власне життя.

Про це у коментарі “Апострофу” заявив російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, риторика глави Кремля видозмінилася: після реальних погроз натиснути “ядерну кнопку” – заявляє про неможливість ядерної катастрофи.

“Путін більше не погрожує. Дивіться, як змінилася його риторика, він почав говорити, що ядерна війна неможлива, у ній не може бути переможців. Він таке послання направив на конференцію ООН щодо нерозповсюдження ядерної зброї”, – зазначив політолог.

Все це говорить про те, що насправді російський президент не готовий прощатися зі своїм розкішним життям, вважає він.

“Він реально боїться за своє життя, він має що втрачати: 250 млрд доларів, десяток наложниць, масу дітей, яхти, палаци… У будь-якому разі, він розпускає такі чутки про себе. Ну, ми ж знаємо там про Кабаєву, якась Кривоніжка (ред. – Світлана Кривоногих), яка стала мільярдеркою. Хлопчик Микита, зрештою. Пам’ятайте такого хлопчика, якого він цілував у животик на Червоній площі? Хлопчик, мабуть, уже підріс. Він, як живчик, чіпляється обома ручками за життя. Тому є аргументи, які йому пред’являти”, – наголосив Андрій Піонтковський.

Більше читайте у матеріалі “Апострофа”: Путін обома ручками чіпляється за життя, але скоро росіянам покажуть танець маленьких лебедів – Андрій Піонтковський

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *