Путін визнав провал війни на півдні України – що означає заява президента РФ

На міжнародному форумі “Армія 2022” Путін заявив лише про те, що армія РФ разом із так званими бійцями Донбасу звільняють “свою землю”. Про окуповані південні території Путін не згадав взагалі. І це означає початок інформаційного кінця так званої спецоперації.

Про це військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко сказав в ефірі Апостроф ТV.

“Росія не може відмовитись від півдня України. Вони продовжуватимуть утримувати захоплені території. Але через Путіна було зроблено вкидання, що Росії потрібний лише Донбас. Адже всім відомо, яка ситуація з окупантами на півдні, окупанти не зможуть утримувати Запоріжжя та Херсонщину”, – зазначив Коваленко.

На його думку, після такої заяви диктатора споживачі російського інформаційного фастфуду забудуть про коридор у Придністров’ї чи Одесу.

“Навіщо нам все інше, все ж таки починалося з ЛДНР. А це саме початок інформаційного кінця так званої спецоперації. Це не помилка спічрайтера чи Путіна. Це нова інформаційна кампанія, яку буде інтегровано у всі ЗМІ Росії”, – резюмував військово-політичний оглядач.

Як повідомлялося раніше, Росія закуповує в Ірані безпілотники, які повільно літають, тому є легкою мішенню. Це означає, що РФ відчайдушно їх потребує. Також окупанти використали більшу частину ракет і втратили досвідчених пілотів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *