Війна в Україні – карта бойових дій – що відбувається сьогодні 14 серпня на фронті

Український народ уже 172-гу добу продовжує давати відсіч російській армії з початку повномасштабного вторгнення в Україну. За цей час ворожа армія за даними Генштабу ЗСУ втратила понад 43 тисячі осіб і тисячі одиниць військової техніки. Українська армія продовжує бити по військових об’єктах окупантів. Зокрема на півдні країни 13 серпня було завдано масованого удару.

Американський Інститут вивчення війни у своєму останньому аналітичному звіті зазначає, що російські окупанти знову змінюють пріоритет та активізуються на Донбасі. Робиться це для того, щоб відвернути увагу ЗСУ від півдня України та утримати ці території.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 13 серпня


07:56 В Росії почнуть готувати бойових батюшок для ЗС РФ. Навчанням займатиметься донська духовна семінарія. Вони вивчатимуть бойову підготовку, основи геополітики, військову медицину, психологію та військове право.

07:38 В ніч проти 14 серпня у місцевих пабліках повідомили про гучні вибухи в окупованій Антонівці Херсонської області. За попередніми даними, там розташована ППО орків. Повідомляють, що у бік Антонівського мосту поїхало авто з мигалками.

07:24 Рашисти намагалися штурмувати населений пункт на кордоні Херсонської та Миколаївської областей, але провалилися.

Відчайдушна спроба силами двох десантно-штурмових відділень провести штурмові дії у напрямку Лозового успіху не мала“, – заявили у ОК “Південь”.

07:20 Карта 19 ударів HIMARS та М270 за останні дві доби. Мости через Дніпро (x2), Нова Каховка (x2), Мелітополь, Велика Благовіщенка, Токмак, Нижні Сірогози, Любимівка, Чкалове, околиці Донецька (x4), Чаплинка та ще чотири села у Херсонській області.

07:20 У Музиківці та Новій Каховці знищено 2 склади ворожих боєприпасів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *