Онлайн війни в Україні сьогодні 32 серпня – карта бойових дій та останні новини

Україна вже 161 добу з початку повномасштабного вторгнення військ РФ веде запеклі бої з окупантами. Українські військові за цей час ліквідували понад 41 тисячу російських військових. Захід продовжує постачання українській армії сучасного озброєння, з якого завдаються точні удари по складах боєприпасів, місцям дислокації та командним пунктам ворога.

Росія продовжує знищувати інфраструктуру українських міст. Зокрема, в ніч на 3 серпня було завдано чергового удару по Харкову. Також війська РФ продовжують наступати на Донбасі.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 2 серпня


08:19 Генштаб повідомляє, що на Донеччині російські окупанти зосередили зусилля на Бахмутському напрямку, там на двох участках тривають бої. Ще на трьох під Бахмутом ЗСУ змусили росіян відійти.

08:17 Після вибуху в Оленівській колонії на окупованій Донеччині, внаслідок якого загинули українські полонені бійці, невідомі люди почали збирати інформацію про українських військових та їхніх родичів. У координаційному штабі закликають українців нікому не передавати персональні дані захисників.

08:11 Спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі провела зустріч із президенткою Тайваню Цай Інвен. Вони обговорили підтримку демократії на острові і не оминули увагою війну в Україні. Інвен заявила, що вторгнення Росії зробило безпеку в Тайванській протоці ще одним об’єктом уваги всього світу.

07:52 Окупанти завдали ударів по Дніпропетровській області, потрапили в дитячий садок та церкву. Люди не постраждали, повідомляє голова ОВА Резніченко.

07:26 “Азов” нищить БМП окупантів за допомогою Javelin.

07:17 Бійці показали, як зробили кулемет “Утьос” максимально мобільним і як він нищить ворогів на передовій.

06:54 Вибухи в Миколаєві. В результаті обстрілу спалахнула пожежа та був зруйнований супермаркет.

06:45 Оновлена мапа бойових дій.

:43 Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про два вибухи в місті о 3:55 та 3:56. Російські окупанти обстріляли Холодногірський район. Попередньо жертв немає. Внаслідок другого обстрілу зруйновано інфраструктурний об’єкт у Новобаварському районі. Люди не травмувалися.

06:43 Росіяни продовжують наступ на селище Піски, а також, ймовірно, вирішили атакувати Авдіївку з окупованої території Донецької області.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *