Війна з Росією – Джонсон відвідав тренування бійців ЗСУ у Британії, відео

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відвідав українських бійців, які навчаються разом із британськими військовими у Північному Йоркширі. Британський політик особисто провів випробування різних видів озброєння.

Відповідне відео він опублікував у Twitter.

“Цього тижня я відвідав українські війська, які проходять навчання у британських збройних силах у Північному Йоркширі. Великобританія має намір зробити все можливе, щоб допомогти Україні продовжувати відбивати російську агресію”, – йдеться у повідомленні.

Під час тренування Джонсон покинув гранату, посидів за кулеметом і подивився у приціл ПТРК.

Політик нагадав, що Британія разом із США та Німеччиною домовилися про постачання Україні РСЗВ, які вже змінюють ситуацію на фронті, а також уже поставила 6900 ПТРК, 120 бронемашин та багато іншого озброєння, та висловив упевненість у майбутній перемозі нашої країни над Росією.

“Я знаю, що в результаті український народ досягне успіху. Я знаю, що українські сили досягнуть успіху. Я дуже пишаюся роллю, яку Британія грала досі. Але врешті-решт все це – завдяки героїзму українських військових”, – підсумував Джонсон.

Раніше президент України Володимир Зеленський провів перемовини з головою британського уряду Борисом Джонсоном. Політики обговорили військове співробітництво між країнами.

Також “Апостроф” повідомляв, що прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив про відставку з посади глави уряду Великобританії. Цьому рішенню передувало те, що у відставку подали десятки британських чиновників.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *