Війна РФ Україна-Зеленський порівняв Путіна з пітоном і кашалотом

Президент України Володимир Зеленський вдався до “зоологічних” метафор, порівнявши російського диктатора, який розв’язав війну в Україні, з пітоном і кашалотом.

Про це лідер Української нації заявив авторитетному американському виданню Wall Street Journal.

Президент висловив думку про те, що будь-яке перемир’я з країною-агресором, яке не передбачає звільнення окупованих територій, буде використано РФ для перегрупування та накопичення сил, після чого вони продовжать кровопролитну війну в Україні.

За його словами, українці погоджуються з такою думкою та не підтримують перемир’я на таких умовах. Wall Street Journal поділилося спеціальним опитуванням, яке підтвердило: 89% опитаних жителів України висловилися проти мирної угоди, яка б вимагала від України територіальних поступок.

Крім того, у великому інтерв’ю американському виданню Зеленський назвав російського диктатора Володимира Путіна кашалотом, який зжер частину України та просить заморозити конфлікт.

“Потім він відпочине два-три роки, зжере ще дві області і знову скаже: давайте заморозимо конфлікт. І так буде продовжувати далі і далі. Сто відсотків”, – сказав Зеленський.

Крім того, він порівняв Путіна з ще однією твариною – пітоном.

“… він як пітон, роззявив пащу, думаючи, що ми кролик, якого він проковтне. Але ми виявилися зовсім не кроликом, і тепер він ризикує луснути”, – розповів глава української держави.

Нагадаємо, раніше Зеленський також спростував фейк росіян про своє перебування в реанімації та додав, що ніколи ще його здоров’я не було таким міцним.

У свою чергу, колишній спічрайтер президента РФ політолог Аббас Галлямов заявив про те, що російський диктатор Володимир Путін “перебуває на краю прірви”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *