У ФБУ закликали позбавити звання боксера-колаборанта

Український боксер Віталій Невеселий став колабораціоністом та перейшов на бік російських окупантів. Тепер його хочуть позбавити звання майстра спорту та притягнути до відповідальності.

Відповідний лист опублікований на сайті Федерації боксу України за підписом її президента Володимира Продивуса.

Як зазначено в публікації, Віталій Невеселий перебуває у тимчасово окупованому російськими військами Сєвєродонецьку. Він відкрито підтримує військову агресію Росії проти України. Поширює відеозвернення на підтримку бойовиків так званих фейкових республік “Л/ДНР”, закликає чинити опір державній владі, називаючи її “фашистським режимом”.

Крім цього, Невеселий є прихильником політика-зрадника Іллі Киви та другом скандального Кирила Шевченка, якого завдяки зв’язкам намагалися призначити головою ФБУ.

Маючи на руках факти колаброціонізму Невеселого, Федерація боксу звертатиметься до контрольно-дисциплінарної комісії, а також правоохоронних органів з метою притягнення зрадника до кримінальної відповідальності.

Президент ФБУ Володимир Продивус також просить Мінспорту позбавити Невеселого звання майстра спорту України з боксу: “Я щиро сподіваюся, що Невеселому дуже скоро стане по-справжньому не весело. На щастя, такі ганебні випадки у нас поодинокі. Але я хочу, щоб і ці одиниці зрадників чітко усвідомили – вам нічого не зійде з рук”.

За кілька днів до повномасштабного вторгнення Росії в Україну Невеселого було делеговано на звітно-виборчу конференцію, де було незаконно обрано “новим” главою Федерації його друга Кирила Шевченка. Законне керівництво ФБУ визнало ці збори нелегітимною спробою рейдерського захоплення Федерації боксу України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *