Війна в Україні сьогодні 19 липня – останні новини та карта бойових дій

Україна вже 146-й день дає відсіч запеклим атакам російської армії, яка розпочала повномасштабне вторгнення наприкінці лютого 2022 року. У країни вже ліквідували понад 38 тисяч росіян і тисячі одиниць бойової техніки. ЗСУ продовжують завдавати точних ударів по військових складах окупантів та місця їх дислокації.

У ніч на 19 липня Росія завдала удару по Одеській області.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 18 липня


08:27 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого виважено, спокійно і цілеспрямовано знищує ворога.

08:11 Окупанти не перестають атакувати Одеську область. У ніч на вівторок, 19 липня, російська армія з акваторії Чорного моря випустила сім ракет “Калібр” на Одещині. Постраждали шестеро людей, серед яких одна дитина.

08:11 Оновлена карта бойових дій:

08:11 На Харківському напрямку росіяни намагаються утримати зайняті позиції. Ворог обстрілював позиції ЗСУ з артилерії різних калібрів. Ворожа розвідка боєм у районі населеного пункту Уди повністю провалилася. Окупанти зазнали втрат і відійшли.

На Слов’янському напрямі противник намагається створити умови для відновлення наступу у напрямку Слов’янська. Після авіаційного удару неподалік Гусарівки окупанти спробували піти в наступ на цей населений пункт. Наші бійці зустріли ворога щільним вогнем та відкинули загарбників назад.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *