Нардеп Безугла піариться на війні за допомогою скандальних проектів

Народний депутат від партії “Слуга народу” Мар’яна Безугла має зв’язки зі скандальними особами, звинувачувалася у підкупі виборців і висувала дивні законопроекти, проте досі займає високі посади у Верховній Раді й знаходиться на гарному рахунку в своїй політсилі.

Про це йдеться в матеріалі “Апострофа”.

Зазначається, що Безугла за освітою лікар, працювала за спеціальністю, а 2019 року пішла на вибори як мажоритарник від “Слуги народу” по одному з київських округів. Як писали ЗМІ, на окрузі Безуглой була організована так звана “сітка” зі скупки голосів на її користь. Адвокат Безуглої Кирило Фесик підтверджував, що “сітка” отримувала гроші, але уточнив, що підкупом це не вважає.

Після обрання Безугла стала заступником голови в Комітеті Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Високу посаду в парламенті вона могла отримати завдяки зв’язкам.

“Про зв’язок Мар’яни Безуглої та “тютюнового короля” Андрія Холодова різні ЗМІ писали вже давно. Його називали координатором її діяльності, її часто бачили в його офісі, до неї, між іншим, приклеїлася прізвисько “секретарка Холодова”. А якщо враховувати те, що сам Холодов, окрім координації Безуглої, київських МАФів та торгівлі тютюном у цих самих МАФах (принагідно перетворивши “Союздрук” на “Союзтютюн”), ще й кумом Віктора Медведчука є, то ця історія стає ще веселішою”, – йдеться в матеріалі.

Наразі Безугла також займається реформою СБУ, що експерти називають виключно її піар-акцією, яка може нашкодити спецслужбі.

Стосовно свого перебування на фронті після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Безугла казала: “Це комунікаційна функція, функція нагляду, цивільний і демократичний нагляд і контроль. Це все про те, як і що відбувається. Чи доходить інформація зверху вниз. Знизу вгору…”.

При цьому саме вона просувала законопроект, згідно з яким командири можуть вбивати військовослужбовців без суду, а потім його “тихо прибрала”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *