Путін визнав злочином удари по житлових кварталах в Україні – відео виступи на ПМЕФ

Президент Росії Володимир Путін визнав, що удари по українських містах Маріуполь, Сєверодонецьк, Буча, Ірпінь та інших – це злочин російської армії.

Про це йшлося під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

Він заявив, що в курсі того, що страждають від військових дій житлові квартали. Знає, що це – негуманно і є гуманітарною проблемою. При цьому наголосив, що ситуація якимось чином вирішиться.

“А удари по житлових кварталах – це, безумовно, злочин проти людяності. Це гуманітарна проблема, але, я впевнений, її буде вирішено”, – зазначив президент РФ.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що президент Росії Володимир Путін виступив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, де багато говорив про ситуацію у світі, критикував поведінку країн Заходу та виправдовував “спецоперацію” в Україні.

Нагадаємо, що в Організації Об’єднаних Націй ухвалили резолюцію щодо військових злочинів Російської Федерації в Україні. У резолюції Ради ООН з прав людини міститься заклик до негайного закінчення війни проти України, припинення атак мирних жителів та об’єктів інфраструктури.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *