Здоров’я Путіна – Гілларі Клінтон розповіла про комплекс месіанства господаря Кремля

Здоров’я російського диктатора Володимира Путіна стало однією з обговорюваних тем у світі. Так, екс держсекретар США, сенатор і дружина колишнього президента Білла Клінтона Гілларі помітила у психології Путіна кілька тривожних симптомів.

Про це повідомило видання The Guardian.

Клінтон зазначила, що вона мала “деякі позитивні зрушення” при співпраці з Путіним у період, коли він був прем’єр-міністром Росії, але все змінилося в 2012 році, коли він знову став президентом в результаті сфальсифікованих виборів.

Путін не любить критиків, особливо жінок-критиків. Він також став дуже вороже ставитися до мене, за рідкісним винятком” , – заявила Клінтон. За її словами, під час роботи з ним вона була свідком “його майже месіанської віри в себе та в ким йому судилося стати”, а також у його “меті щодо відновлення імперської Росії”.

Це спонукало в ній бажання підготувати відповідні записки з попередженням про те, що Путін стане загрозою для Європи та решти світу, але водночас сподівалася, що дружні відносини зі США змусять його переглянути свої амбіції.

Після повномасштабного російського вторгнення в Україну Клінтон була вражена тим, як українці захищають свою країну. При цьому вона позитивно відреагувала на підтримку України озброєнням з боку НАТО.

Клінтон закликала до створення трибуналу за прикладом тих, що проводилися після Балканських воєн та геноциду в Руанді з метою притягти окремих росіян до відповідальності за їхні військові злочини в Україні. Водночас вона визнала, що “завжди важко переслідувати главу держави”, якщо його не було повалено.

Раніше стало відомо про те, що Путін пройшов курс лікування від прогресуючого раку. Про це повідомили у розвідці США.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *