Коли закінчиться війна в Україні – Михайло Подоляк дав прогноз

Розв’язана Росією війна в Україні, що триває вже сто днів, може завершитися будь-якої миті.

Про це повідомляє “Апостроф”, посилаючись на слова радника глави Офісу Президента Михайла Подоляка.

За його припущеннями, це може статися як через місяць, так і через близько пів року. На розвиток подій впливає, зокрема те, коли українська армія отримає необхідну допомогу від країн Заходу. Наразі Україна чекає на військову техніку та озброєння від своїх партнерів.

“Війна може закінчитися через місяць, а може закінчитися до зими. Війна – це не тільки математика на полі бою – скільки пострілів у нас, скільки у Російської Федерації. Сьогодні на сході ми, на жаль, маємо певну концентрацію ресурсів у росіян, техніки та живої сили, і маємо дуже інтенсивні бойові дії. Завтра ми матимемо більше ресурсів, з якими нам допоможуть наші партнери, і тоді математика буде іншою“, – зауважив радник глави Офісу Президента.

Коли Збройні сили України отримають все необхідне від західних країн, тоді відбудеться “контрнаступ” серйознішої потужності, додав Подоляк.

Нагадаємо, в американському посольстві в Україні заявили, що командування української армії самостійно визначатиме дальність ударів з ракетних установок HIMARS, які США планують передати Україні.

Також ми писали про те, що повномасштабна війна Росії проти українського народу триває рівно 100 днів. З початку повномасштабного наступу окупанти втратили понад 30 тисяч людей та тисячі одиниць бойової техніки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *