Фонд Вадима Столара розповів про надану допомогу армії та цивільним

Фонд Вадима Столара відзвітував про 100 днів роботи, розкривши дані про масштаби допомоги Збройним Силам, теробороні, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужбі, а також медзакладам і людям у скрутних обставинах.

Відповідні дані опубліковано на Facebook-сторінці Фонду.

“З 24 лютого ми допомагаємо там, де на нас чекають: ЗСУ та ТРО, бомбосховища, лікарні, переселенці, діти героїв, старенькі, українці у гарячих точках… цей список можно продовжувати дуже довго. Підготували звіт, аби кожен міг побачити, до чого долучився”, – написали представники Фонду.

Зокрема, було надано: 613 980 порцій гарячого харчування, 101 880 продуктових наборів, 87 500 літрів палива, 35 860 одиниць медикаментів, 5 463 одиниці військового спорядження, 6 позашляховиків. Загалом Фонд разом з його засновником на даний момент витратив на допомогу 99,5 млн гривень.

Фонд Вадима Столара також за 100 днів надав допомогу десяткам підрозділів ЗСУ, зокрема ГУРу, з’єднанням ТРО, прикордонникам, Нацгвардії, Нацполіції та Держохороні.

“Наші волонтери здолали тисячі кілометрів доріг, перевантажили сотні тонн гуманітарної допомоги, побували у десятках міст та сіл різних областей України. А саме: Київ та область – Буча, Ірпінь, Іванково, Макарів, Немішаєве, Бородянка, Козин, Бровари, Ржищев, Березань; Чернігів та область, Прилуки, Тарасів, Львів, Мукачево, Трускавець, Одеса, Харків, Рівне, Курахово, Дружківка, Кремінна, Добропілля, Краматорськ, Покровськ, Білокуракинська ОТГ, Гребінківська ОТГ, Олександрія, Білокуракінська ОТГ, Троїцька ОТГ, Піщанка, Жмеринка…” – перераховують у Фонді.

“Нам вдалося допомогти ліками, продуктами харчування та найнеобхіднішим таким медзакладам: Дитяча лікарня “Охматдит”; Інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова; Лікарня швидкої допомоги, Київ; Клінічна лікарня №1, Київ; Національний інститут раку; Клінічна лікарня №18, Київ; Військовий госпіталь, Київ; Клінічна лікарня “Феофанія”; Друга дитяча лікарня, Київ; Районна лікарня м. Курахово; Яблунівська районна лікарня; Клінічна лікарня № 17, Харків та ін.” – розповідають у Фонді.

Волонтери закликають пам’ятати, що війна не скінчилася та обіцяють продовжувати підтримувати армію та цивільних: “Закликаємо кожного, хто має можливість допомагати – долучайтесь! Кожен ваш донат – це врятоване життя! Допомогти можна тут vadymstolarbf. Дякуємо кожному, хто з нами. Тримаємо оборону в тилу і далі. Слава нашим Захисникам! Слава Україні!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *