Шотландія Україна – реакція шотландських фанатів на матч


Шотландські вболівальники залишилися розчаровані поразкою своєї збірної від національної команди України у матчі плейоф відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року.

Про це повідомляє сайт “Динамо” Київ від Шурика”.

Ось що фанати збірної Шотландії писали після закінчення поєдинку.

  • Beissert: Найсильніша команда пройшла далі. Шотландія це суцільне розчарування. Щиро кажучи, я радий, що саме Україна пройшла далі.
  • Morisson: Україна не мала грати у кваліфікації, віддайте путівку на чемпіонат світу Україні, про що всі говорили від самого початку. Ми завжди казали: не змішуйте політику зі спортом. Але ми говоримо про людські життя, які безцінні. Весь світ за Україну, окрім купки ізгоїв.
  • Gibson: Україна зробила Шотландію посміховиськом. Іноді здавалося, що українці не хочуть забивати надто багато голів, щоб не кривдити гостинних шотландців.
  • Airken: Сподіваюся, що Україна також впевнено обіграє Уельс. Щиро кажучи, здивований тим, наскільки потужно та впевнено грали українці.
  • Baxter: Не уявляв, що Україна – така хороша команда. Вони справді здивували. Виявляється, в Україні багато чудових гравців.
  • Willis: Від початку матчу стало зрозумілим, що сьогодні виграє Україна. Сумно це визнавати, але Шотландія виявилася надто слабкою навіть на тлі “розібраних” українців.
  • Grory: Було багато припущень про те, що судді тягнути Україну до фіналу плейоф, але виявилося, що в цьому немає потреби. Українці і так виявилися сильнішими. Таке відчуття, що це в нашій країні йде війна і ми не змогли нормально підготуватися до матчу.
  • Wallace: Вперше плачу від щастя після поразки Шотландії. Дуже боляче, що ми не потрапили на чемпіонат світу, дуже хотілося туди потрапити, але коли я побачив цю шалену радість українців, які так сильно постраждали від війни, моє серце не витримало.

Раніше “Апостроф” повідомляв, як у ЗСУ вболівали за збірну України.

Версія для друку

Знайшли помилку – видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter

Розділ:
Спорт
Тема:
Футбол

Читайте також

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *