В Білорусі презентували лого нового кубку від українського букмекера

Букмекерська компанія Parimatch продовжує працювати в Білорусі – компанія представила наприкінці травня новий логотип свого футбольного кубка.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на пресслужбу Білоруської федерації футболу.

Логотип був показаний на світлодіодних табло та LED-панелях після фінальної гри попереднього кубкового сезону.

“Лінії логотипу повторюють контур нового трофею “Parimatch-Кубка Білорусі”, який виготовлений за мотивами нагороди, яка протягом 27 років вручалася переможцям Кубка БРСР з 1976 по 1991 роки, а потім переможцям Кубка Білорусі з 1992 по 2003″, – зазначають у пресслужбі.

Раніше в Генштабі ЗСУ повідомили, що Білорусь зняла з баз зберігання танки та БМП. Військова техніка може бути передана солдатам Росії, пише видання. З 22 червня по 1 липня у Гомельській області Білорусі, що межує з Україною, пройдуть “мобілізаційні навчання”.

Народний депутат Людмила Буймістер, коментуючи роботу українських компаній, зокрема Parimatch, у Росії та Білорусі заявила, що “такий бізнес не має права існувати сьогодні в Україні”. Голова бюджетного комітету ВРУ Данило Гетьманцев запропонував запровадити додаткові податки для компаній, які працюють на окупантів, та спрямовувати ці кошти на відновлення зруйнованої російськими військами інфраструктури України.

“Як відомо, букмекерська компанія Parimatch серед українських підприємств, які продовжують заробляти в Росії та Білорусі через три місяці війни, і спонсорувати агресора”, – йдеться у матеріалі.

У 2021 році одним із спонсорів грозненської футбольної команди “Ахмат” (включеної США до списку санкцій на підставі “Глобального акту Магнітського”) стала букмекерська контора PariMatch. На постері анонсу футбольного матчу між російськими клубами “Краснодар” та “Ахмат”, що відбувся 21 травня, титульним спонсором кадировського клубу продовжував бути Parimatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *