Хвороба Путіна – журналіст розповів про онкологію у глави Кремля

Останнім часом активно ходять чутки про смертельну хворобу президента Росії Володимира Путіна. З’явилася інформація про те, що у глави Кремля діагностовано рак підшлункової залози.

Про це у своєму Telegram-каналі написав ізраїльський журналіст Марк Котлярський.

За його словами, від своїх джерел у медичних колах Москви він дізнався, що в Москві терміново мобілізовано один з корпусів Центру Блохіна (Національний медичний дослідницький центр онкології ім. Н. Н. Блохіна, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань). Там чекають на Путіна на процедуру парацентезу або пункції черевної порожнини.

Співрозмовники журналіста стверджують, у Путіна діагностовано рак підшлункової залози – злоякісну агресивну пухлину, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу. Причому швидше за все хвороба прогресує настільки стрімко, що операція не зможе надовго продовжити життя Путіна. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці.

Джерела додали, що у Кремлі готуються до можливої смерті Путіна і якщо це станеться, РФ очолить спеціальну Держраду. Вона буде перехідним органом, який намагатиметься мінімізувати збитки від війни з Україною.

Війну, безумовно, буде припинено, війська виведено, і Держрада спробує “здати назад”, вдавшись до певних послаблень“, – пише журналіст.

Як розповідав “Апостроф”, джерела у розвідувальній службі МІ6 повідомляли, що Володимир Путін може бути вже мертвий, замість нього Кремль використовує двійника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *