Компанія Бродського продавала через Епіцентр бронежилети для військових

Бізнесмен Михайло Бродський втрапив у черговий скандал, йдеться про можливий продаж бронежилетів, які не призначені для продажу.

У квітні “Епіцентр” підписав договір на постачання бронежилетів виробництва ТОВ “Група Венето”. В компанії наголосили, що постачальник надав компанії всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості.

Однак, пізніше компанія Львівський оборонний кластер звернулася до СБУ з проханням перевірити вищезазначені бронежилети, оскільки є всі підстави вважати, що в мережі “Епіцентр” продають бронежилети з плитоносками їхнього виробництва, виготовлені не для продажу.

Наразі завдяки СБУ схему від Бродського, який хотів продати через мережу “Епіцентр” понад 1000 бронежилетів на загальну суму більше 12 млн грн ліквідовано.

ТОВ “Група Венето” належить родині бізнесмена Михайла Бродського.

За даними YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками компанії є дружина Бродського Світлана та син Юрій. Власники “Венето” заявили, що почали внутрішнє розслідування обставин цього інциденту.

Нагадаємо, крім продажу бронежилетів, Михайло Бродський також є фігурантом у ряді скандалів, зокрема, щодо незаконного намиву піску, про що “Апостроф” повідомляв у розслідуванні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *