Оборона Донбасу – ворог не зміг вийти до адмінкордонів областей

Російським окупантам не вдається вийти на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей.

Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Таким чином, за її словами, після того, як ворогові не вдалося захопити Київ, нової цілі (вихід на географічні кордони Донецької та Луганській області) досягнути не вдається.

Тобто, на сьогоднішній день, незважаючи на гарячі бої, незважаючи на обстріл по всій лінії фронту, російській армії не вдається досягти навіть цієї мети“, – зазначила заступниця міністра.

Також вона розповіла, що Генеральний штаб не повідомляє швидко про успішні дії українських військових на фронті, тому що противник коригує свої дії.

“Військова операція в її процесі не підлягає розголошенню через те, що ворог коригує свої дії. Тому так, іноді бувають витоки інформації, тому що ми з вами живемо в цифровому світі… Але інформаційна політика Збройних сил та Міністерства оборони тому, що для нас важливішою є безпека операції, ніж процес швидкого інформування про те, що відбувається на фронті“, – додала вона.

Раніше ми писали, що російське угруповання навколо Харкова намагається утримати кордон і не допустити поступу українських військ далі на північ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *