Відновлення інфраструктури – у Стоянці відкриють міст наприкінці травня

Рух мостом у Стоянці під Києвом, що був підірваний 25 лютого для зупинення просування в бік столиці військ держави-терориста росії, планується відкрити вже 29 травня.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, проінспектувавши разом з головою Київської обласної військової адміністрації Олександром Павлюком та керівником гуманітарного штабу Київської області Олексієм Кулебою хід будівельних робіт.

Станом на 12 травня, за його даними, вже демонтовано два прольоти зруйнованого мосту, влаштовано монолітні фундаменти та змонтовано тимчасові опори. Наразі тривають підготовчі роботи по влаштуванню монолітної плити, після чого буде влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття.

“Усі роботи тривають відповідно графіку, і на 29 травня вже заплановане відкриття руху відновленим мостом”, – повідомив заступник керівника ОП.

Він також нагадав, що раніше, всього за п’ять днів після деокупації Київської області, дорожники змонтували у цьому місці тимчасовий міст по лівому проїзду автодороги задля того, щоб відкрити рух великовантажного транспорту в напрямку Київ–Житомир в найкоротші терміни.

Нагадаємо, Кирило Тимошенко нещодавно заявив, що відновлення інфраструктури на звільнених територіях, незважаючи на ризик повторних ударів російських окупантів, припинятися не буде, оскільки люди не мають жити на руїнах.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *