Замах на Соловйова – ФСБ оприлюднило відео затримання підозрюваних у замаху

ФСБ Росії знову заявила про затримання групи “неонацистів”, які нібито готували на замовлення СБУ вбивство відомого пропагандиста Володимира Соловйова. Наразі йдеться вже про підготовку замахів на цілу низку пропагандистів путінського режиму.

Це нібито підтверджується “визнанням” одного із затриманих на відео ФСБ, яке зараз розповсюджують Telegram-канали.

Один із затриманих із заблюреним обличчям стверджує, що крім Володимира Соловйова мішенями групи мали стати Дмитро Кисельов, Ольга Скабеєва, Євген Попов, Тигран Кеосаян та Маргарита Сімоньян.

Також чоловік повідомив, що готувалися “підпали машин із символікою спецоперації, військкоматів”.

У Службі безпеки України зазначили, що не мають наміру “серйозно коментувати нові фантазії російських спецслужб”, хоча з цікавістю ознайомилися з черговим “креативом” спецслужбістів РФ, які “героїчно затримали неонацистів”, що нібито планували вбивство “громадського діяча” Володимира Соловйова.

“В.Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом – російським аналогом Геббельса – який обов’язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України”, – написала пресслужба СБУ, додавши, що українські спецслужби не планують замаху на Соловйова.

Нагадаємо, у ФСБ повідомляли, що для ліквідації Соловйова “неонацисти” нібито збиралися використовувати 8 саморобних “коктейлів Молотова”, 6 пістолетів ПМ, обріз мисливської рушниці, гранату РГД-5, понад 1 тисячу набоїв. Серед іншого, у затриманих знайшлися наркотики, підроблені українські паспорти, націоналістична література та атрибутика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *