Обстріли Придністров’я – Росія хоче завдати ракетного удару

Російська Федерація готує ракетний удар по Придністров’ю з жертвами серед мирного населення, щоб звинуватити в агресії нашу країну.

Рашисти стягують техніку, а у Придністров’ї лунають вибухи: онлайн подій війни 26 квітня

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За інформацією ГУР, мешканцям невизнаної “Придністровської молдавської республіки” надходять смс-повідомлення від імені нібито ЗСУ та СБУ, із попередженнями про “ракетний та артилерійський” удар.

“Служба безпеки України наполегливо рекомендує провести евакуацію цивільного населення до більш безпечних регіонів. Запевняємо, Збройні Сили України не бажають зла мирним жителям, проте люди, що залишилися в містах, будуть сприйняті як диверсійні групи та будуть ліквідовані без попередження. Рівно о 19.00 буде проведено ракетний та артилерійський обстріл об’єктів на території республіки”, – йдеться у фейковому повідомленні.

Цікаво, що цю історію вже активно відпрацьовують російські пропагандисти.

У Міноборони заявили, що Україна не має жодного відношення до смс-розсилки, а все, що відбувається, – чергова провокація російських спецслужб проти України та Молдови.

Раніше в ГУР зазначили, що Російська Федерація розпочала дестабілізацію Молдови, яка може завершитися військовою агресією проти цієї країни.

Як повідомляв “Апостроф”, у невизнаному Придністров’ї лунають вибухиупродовж двох днів, але відповідальність за них так ніхто й не взяв.

Разом з тим кілька днів тому в Міноборони Росії заявили, що друга фаза спецоперації передбачає вихід до кордону Придністров’я.

“Контроль над півднем України дасть ЗС РФ ще один вихід у Придністров’ї, де зазначаються факти утисків російськомовного населення”, – заявив заступник командувача Центрального військового округу РФ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *