Відступ російських військових – Кулеба пояснив, що за цим стоїть

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив “скорочення військової активності” Росії на півночі країни та висловився про можливі подальші кроки кремлівського диктатора.

Про це він розповів в інтерв’ю CNN.

Як зазначив глава зовнішньополітичного відомства, рішення Москви про скорочення військової активності на двох фронтах Києва та Чернігова відбулося у той час, коли українські війська почали успішно відтісняти окупантів із сіл та невеликих міст поряд із українською столицею. Кулеба зазначив, що Путін починає дедалі реальніше дивитися на свою військову стратегію.

“Якщо ми перекладемоо цей нещодавній рух людською мовою, це буквально означає, що я не маю достатньої сили, щоб продовжувати атакувати Україну з трьох напрямків одночасно. Тому я маю перемістити частину своєї військової сили в інший напрямок, щоб посилити свою армію в цьому районі , – заявив міністр закордонних справ України.

Раніше голова Генерального штабу Збройних Сил Великобританії адмірал сер Тоні Радакін заявив, що відступ російських військ від Києва говорить про те, що плани президента країни-агресора Володимира Путіна провалилися.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *