Війна в Європі – у Росії запропонували напасти на Польщу та країни Балтії

Російський депутат Сергій Савостьянов закликав розширити межі вторгнення країни-агресора та “денацифікувати” Польщу, Молдову, Казахстан та країни Балтії.

Цю заяву депутата Мосміськдуми прокоментував радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

За його словами, країна-терорист Росія має наміри повномасштабного вторгнення до низки європейський країн, які до того ж є і членами НАТО.

Депутат Мосміськдуми від КПРФ відкрито закликає не зупинятися на Україні та внести до зони “демілітаризації і денацифікації” країни Балтії (Литва, Латвія, Естонія), Молдову, Польщу і Казахстан “для більш повного процесу забезпечення безпеки РФ”.

Фото: joyreactor.cc

Зважаючи на такі сміливі заяви російських чиновників, у Києві підмічають, що РФ обіцяє пролити ще багато європейської крові.

“РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан у межах глобальної військової спецоперації з … демілітаризації та денацифікації. Про це офіційно заявив російський депутат Савостьянов. Все тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни”, – написав Подоляк.

Раніше “Апостроф” писав, що президент Польщі відреагував на погрози країни-терориста Росії, заявивши, що поляки твердо стоятимуть на захисті своєї Батьківщини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *