Зустріч Зеленського з бізнесом 23 лютого – подробиці переговорів із підприємцями

У середу, 23 лютого, в Києві пройшла зустріч президента України Володимира Зеленського з представниками великого бізнесу.

Про це повідомляють джерела “Апострофа”.

На зустрічі, окрім голови держави та підприємців були присутні: голова Офісу президенту Андрій Єрмак, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, голова Служби безпеки України Іван Баканов, голова МВС Денис Монастирський, генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, міністр оборони Олексій Резніков та головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

Президент максимально відверто окреслив безпекову ситуацію, поділився планами влади на випадок різних сценаріїв та пообіцяв повну підтримку українському бізнесу зі сторони всіх державних органів.

Також він запевнив, що українська дипломатія максимально щільно працює зі світовими лідерами та докладає всіх зусиль для деескалації ситуації мирним шляхом.

Водночас міністр оборони Резніков висловив впевненість в Збройних силах України та інших силових структурах, готовності української влади та суспільства до будь-якого розвитку ситуації.

В свою чергу, бізнесмени завірили, що будуь підтримувати Україну в протистоянні російський агресії та підтвердили свої наміри активно інвестувати в українську економіку.

Також великий бізнес заступився за ФОПІв. Від учасників зустрічі прозвучали заяви, що малі підприємці і є “тим мільйоном активних українців, на яких багато що тримається”, а також що в майбутньому до їх думки треба прислухатися.

В результаті зустрічі було прийнято рішення про створення робочої групи з бізнесменів, що має надати пропозиції владі стосовно законодавчих ініціатив для розвитку економіки.

Учасниками зустрічі були: Геннадій Корбан, Борис Колесніков, Сергій Тігіпко, народний депутат Сергій Тарута, Віктор Пінчук, Василь Хмельницький, колишній гендиректор “Майкрософт” в Україні Дмитро Шимків, гендиректор Concorde Capital Ігор Мазепа, гендиректор “ДТЕК” Максим Тімченко, народний депутат Вадим Новинський, власник мережі АЗС WOG Степан Івахів, народний депутат і харківський бізнесмен Олександр Фельдман, співзасновниця будівельної компанії Stolitsa Group Владислава Молчанова та інші.

Раніше президент Володимир Зеленський анонсував зустріч із топ-50 українського великого бізнесу 23 лютого. Він наголосив, що бізнес має залишатись в України захищати економіку, створювати робочі місця, зміцнювати країну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *