Путіна переобрали в Росії – війна в Україні завершиться чи ні

Перемога Володимира Путіна на президентських виборах у Росії стала черговим нагадуванням про його непохитне прагнення продовжувати війну в Україні та кинути виклик Заходу.

Про це повідомляє Bloomberg.

Будучи самим довгоправлячим лідером Росії з часів Йосипа Сталіна, Путін вже майже чверть століття чіпляється за владу, а тепер був переобраний на новий термін.

Читайте також: Що чекає на Росію у разі перемоги Путіна: п’ять основних сценаріїв

Його перемога на тлі війни в Україні, що триває, є яскравим свідченням його непохитної віри у власне право управляти майбутнім Росії, продовжуючи війну в Україні, яка відчайдушно намагається заповнити гостру нестачу боєприпасів, очікуючи військової допомоги від американських і європейських союзників.

За словами Павла Даниліна, голови московського Центру політичного аналізу, результати виборів “дають Путіну повну свободу дій в Україні, навіть за найжорсткішими сценаріями”.

Данилін вважає, що “історично високий рівень підтримки” є гарантією того, що більшість населення підтримує Путіна.

Джерела повідомляють, що Путін готується до тривалого протистояння із Заходом. Його перемога на виборах буде сприйнята як сигнал про те, що він не має наміру змінювати курс і продовжуватиме чинити тиск на сусідні країни.

Для України ця перемога є похмурим нагадуванням про труднощі, з якими вона стикається, виборюючи свою незалежність. Для Європи така “передбачена” перемога російського диктатора є тривожною подією. Європейські лідери мають бути єдині у своїй підтримці України та у своїй протидії агресивним діям Росії.

Раніше ми розповідали про те, що під час “виборів Путіна” у Пітері у виборчу дільницю кинули коктейль Молотова.

  • Вас може зацікавити:

Чи визнає Захід “перемогу” Путіна: експерт про наслідки голосування в Росії

Більше схожа на свинарник: у мережі показали виборчу дільницю у Бурятії

Голосують під радянські пісні: журналіст із Херсона про “вибори” окупантів на півдні України

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *