Звернення Зеленського 26 січня – президент говорив про ракетний терор Росії – відео

У четвер, 26 січня, Україна витримала черговий масований ракетний удар російських терористів, який повністю підтвердив усе те, про що ведуться переговори з партнерами.

Про це у своєму традиційному вечірньому зверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

Він наголосив, що російську агресію можна і потрібно зупиняти лише адекватною зброєю, оскільки нічого іншого держава-терорист не зрозуміє.

Читайте також: “Леопарди” та інші танки: який “зоопарк” отримає Україна

Зброєю на полі бою. Зброєю, яка дає захист нашому небу. Новими санкціями проти Росії. І зброєю юридичною: потрібно працювати ще активніше для створення трибуналу щодо злочину агресії Росії проти України“, – сказав Зеленський.

За його словами, кожна російська ракета проти наших міст, кожний застосований терористами іранський безпілотник – це аргументи, чому нам потрібно більше зброї.

Тільки зброя знешкоджує терористів“, – наголосив глава держави, подякувавши Канаді, яка також вступила до “танкової коаліції”, де перебувають вже 12 країн.

І я вдячний усім у світі, хто реально протидіє терору разом із нами, хто прискорює постачання Україні необхідних засобів оборони та хто готовий посилювати санкційний тиск на державу-терориста“, – сказав Зеленський у своєму зверненні.

Нагадаємо, Сполучені Штати можуть не встигнути до ймовірного весняного наступу поставити Україні обіцяні танки Abrams, оскільки це дуже складна техніка, яка вимагає серйозної підготовки. Про це заявила заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *