Польща Аргентина – де дивитись онлайн

В одному з найцікавіших матчів третього туру чемпіонату світу зустрічаються збірні Польщі та Аргентини. Поляки – лідери групи С, а Аргентина після перемоги над Мексикою на другому місці.

“Апостроф” проведе онлайн трансляцію з Дохи. Початок матчу – 21:00.

Читайте: Календар чемпіонату світу з футболу 2022 – розклад та результати всіх матчів

Сьогодні обидві команди, звичайно, гратимуть на перемогу. Але є варіанти, за яких нічия виведе обидві команди до плей-офф. Розклади у групі З наступні:

Польща. Виграють групу, якщо обіграють Аргентину, а також якщо зіграють у нічию за умови, що Саудівська Аравія не обіграє Мексику. У будь-якому випадку, непрограш гарантує полякам місце у плей-офф. У разі мінімальної поразки від аргентинців поляки пройдуть далі, якщо Мексика обіграє аравійців із різницею лише в один гол.

Аргентина . Потрібно перемагати, щоби виграти групу. Нічиєї вистачить для другого місця, якщо аравійці не виграють, або Мексика не виграє з різницею в 4 м’ячі.

Саудівська Аравія. Вийде в плей-офф, якщо обіграє Мексику. Ніча виведе аравійців у плей-офф, якщо Аргентина програє, або Польща програє з різницею щонайменше у 3 м’ячі.

Мексика . Потрібно обов’язково перемагати. А якщо в паралельному матчі буде нічия, то мексиканців влаштує перемога з різницею 4 м’ячі, щоб обійти Аргентину.

Раніше Польща та Аргентина зіграли між собою 11 матчів. У трьох випадках перемагала Польща, шість разів перемагала Аргентина та дві гри завершилися внічию.

На чемпіонатах світу Польща обіграла аргентинців у 1974 році (3:2). А за чотири роки аргентинці взяли у поляків реванш на тріумфальному ЧС-1978. Тоді “небесно-блакитні” обіграли “біло-червоних” із рахунком 2:0 у півфіналі.

Дивіться: Турнірні таблиці чемпіонату світу-2022: становище команд

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2022

Група С. 3 тур

Доха. “Стедіум 974”
Головний арбітр: Данні Маккелі (Нідерланди)

ПОЛЬЩА – АРГЕНТИНА

______________________________________________________________

17:45. Доброго вечора! Запрошуємо на онлайн трансляцію матчу третього туру ЧС-2022 між збірними Польщі та Аргентини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *