Аргентина Мексика – де дивитись онлайн

Збірна Аргентини після ганебної поразки від Саудівської Аравії спробує реабілітуватися у матчі з Мексикою у другому турі чемпіонату світу-2022. Але й мексиканцям очки теж дуже потрібні. Загалом – на нас чекає дуже цікава гра.

“Апостроф” проведе онлайн трансляцію з Лусаїлу.

Дивіться: Календар чемпіонату світу з футболу 2022 – розклад та результати всіх матчів

Аргентина з Мексикою має багату футбольну історію. Раніше команди зіграли 32 матчі, половину з яких виграла Аргентина. Лише чотири рази перемагали мексиканці, причому востаннє у 2004 році на Кубку Америки. І ще 12 ігор завершилися внічию.

На чемпіонатах світу команди перетиналися двічі в 1/8 фіналу і обидва рази далі проходили аргентинці – 2:1 (додатковий час) у 2006 році та 3:1 у 2010-му.

Букмекери вважають фаворитом матчу аргентинців, але так само було і з Саудівською Аравією. На перемогу “небесно-блакитних” коефіцієнт 1,47. На нічию – 4,10. А перемога “ацтеків” оцінюється коефіцієнтом 6,50.

ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2022

Група C. 2 тур

Лусаїл. “Лусаїл Айконік”
Головний арбітр: Даніеле Орсато (Італія)

АРГЕНТИНА – МЕКСИКА

______________________________________________________________

01:11. сьогодні один з фаворитів Мундіалю збірна Аргентини може достроково завершити боротьбу на турнірі. Щоб цього не сталося, аргентинцям необхідно набирати очки у грі з Мексикою. Бажано – три, мінімально – одне. Поразка – це невихід з групи

01:11. Доброї ночі, ми з України!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *