Олександр Слобоженко із Traffic Devils отримав нагороди Best Marketing Influencer

Засновник та керівник української медіабаїнгової компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко отримав престижну міжнародну нагороду Best Marketing Influencer (найкращий маркетинговий експерт) на World Traffic Awards. Нагороди вручили на конференції з цифрового маркетингу з акцентом на тренди affiliate-індустрії Traffic Summit, яка відбулася 28-29 вересня у Стамбулі.

Імена переможців були опубліковані на сторінці World Traffic Awards у Facebook.

Команда Олександра Слобоженка також перемогла у номінаціях Best Mediabuying Team (найкраща медіабаїнгова команда) та Best Service Tool (кращий сервісний інструмент) – за сервіс оренди додатків TD APPS.

Команда Traffic Devils та Олександр Слобоженко

“Цього року це вже друга перемога команди на престижних міжнародних конференціях (раніше нас відзначили у номінації Best CIS Affiliates на SiGMA у Белграді, Сербія) та моя перша особиста нагорода. Дякую всім, хто за мене голосував. Це індикатор того, що я і моя команда не дарма працюємо та розвиваємося. Обіцяємо і надалі радувати наших клієнтів та партнером новими ідеями та новими цікавими проектами”, – прокоментував керівник команди Traffic Devils.

Також Олександр Слобоженко розповів про нюанси стамбульського заходу та подякував організаторам.

“Програма заходу розроблена так, щоб учасники отримали нові експертні знання, занурилися у різні варіанти нетворкінгу та паралельно відпочили від щоденних проблем. Traffic Summit – суперможливість вивчити тенденції та інновації у сфері інтернет-маркетингу”, – зазначив він.

Раніше Traffic Devils здобула нагороду у номінації Best CIS Affiliate of the year-2022 на конференції SIGMA Balkans у Белграді.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *