Війна в Україні – карта бойових дій – що відбувається сьогодні 16 серпня на фронті

174-ту добу триває повномасштабна війна, розв’язана Росією проти українського народу. Окупанти продовжують зазнавати великих втрат, не досягнувши поставлених перед собою цілей на сході та півдні України. Тим часом у ворога стався розкол: бойовики так званої ЛНР, зовсім позбавлені мотивації продовжувати війну, відмовилися допомагати “братському народу ДНР”.

Напруженою залишається ситуація на Запорізькій АЕС. У російському МЗС загрожують делегації МАГАТЕ, заявивши, що поїздка на ЗАЕС через Київ, а потім через лінію зіткнення стане дуже небезпечною і РФ ніяк не може забезпечити їхню безпеку. Так відомство відреагувало на заяву представника генерального секретаря ООН про те, що ООН могла б допомогти організації такої поїздки.

Вночі окупанти завдали нового ракетного удару по Харкову.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 15 серпня


07:08 Воронка після удару рашистів по Вугледару.

06:53 В окупованому Донецьку повідомляють про численні вибухи.

06:45 Карти бойових дій на сході та півдні країни.

06:45 Вночі російські окупанти обстріляли п’ять із дев’яти районів Харкова – Шевченківський, Київський, Салтівський, Індустріальний та Холодногірський, повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов: “Такого радіусу удару ракетами по місту не було давно. Про постраждалих інформації зараз немає”. Є руйнація інфраструктури, інших об’єктів, доріг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *